Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a rendkívüli energia piaci helyzetre tekintettel, valamint az Európai Unió és ezzel együtt Magyarország kormányának felhívásának eleget téve az energiatakarékos működést előnyben részesítve wellness részlegünk nyitvatartási ideje a mindenkori fogyasztói igényekhez igazodva jelenleg az alábbiak szerint változik.

Hétfő- csütörtök:            16:00-21:00

Péntek:                            13:00-21:00

Szombat, vasárnap:        08:00-21:00

Wellness részlegünket kizárólag szállóvendégeink használhatják.  

Megértésüket köszönjük!

 

 

 

A wellness egy egységes módszert jelent, melynek célja, hogy az ember egy adott környezetben az általa elérhető maximális teljesítményt nyújtsa és közben jól érezze magát. Nem számít újdonságnak az ötlet, hogy időnként kapcsolódjunk ki, ne sajnáljuk a pihenést a testünktől, lelkünktől, szépen mondva „hagyjuk szárnyalni lelkünket” és engedjük át magunkat érzéseinknek. A Pagonyban ezt az érzést csak fokozza  parkunk, melyben mind a passzív, mind az aktív vendégeink megtalálják a számunkra legmegfelelőbb kikapcsolódási és felfrissülési lehetőséget. Wellness szolgáltatásaink célja, hogy természet adta „eszközökkel” átadjunk Önöknek abból a művészetből, hogyan kerüljünk harmóniába önmagunkkal és környezetünkkel.

Wellness szolgáltatásaink

Gyógyítás a víz alatt

Spa

Közel 450 m2-es wellness részlegünk élménymedencével, gyermekmedencével, szaunával, gőzkabinnal, élményzuhannyal, fitness és beauty szolgáltatásokkal és különleges masszázs menüvel várja feltöltődésre vágyó vendégeit.

Részletek
Masszázsaink

Masszázs

Képzett gyógymasszőreink kezeiket „műszerként” használják annak érdekében, hogy vendégeink közérzetét javítsák, illetve egészségügyi állapotukat pozitívan befolyásolják.

Részletek
Masszázsaink

Beauty

Szállodánk beauty részlegén vendégeink arc- és testkezeléseket, fürdőket, masszázsokat, de akár egyedi igényeknek megfelelő kezeléseket vehetnek igénybe.

Részletek
Masszázsaink

Fitness

Fitness részünkben háttámlás kerékpár, futópad, ellipszisjáró, taposógép izomerősítő szolgálja sportolásra vágyó vendégeink kényelmét.

Részletek
Fitness szolgáltatásaink

Lounge

Wellness részlegünkből nyílik a hotel pihenőkertje, mely fehér homokos napozó és strandröplabda pálya szolgálja vendégeink pihenését.

Részletek