Választottál partnert, választottál gyűrűt, és most itt az idő, hogy válassz egy tökéletes esküvői helyszínt, ahol szeretnéd megünnepelni életed egyik legfontosabb napját.

A Hotel Pagonynál célunk, hogy ez a nap a legtökéletesebben sikerüljön. A feladat mindig megtiszteltetés számunkra, tapasztalt személyzetünknek pedig kihívás minden pár maximális kiszolgálása.

A nagy napon, vendégeid első benyomása az esküvőről a helyszínválasztásnál dől el. Egy gyönyörű helyszín egy remek konyha, udvarias és elegáns kiszolgáló személyzet megadják a nívóját legemlékezetesebb napodnak. Szívből ajánljuk azokat a magas színvonalú szolgáltatásokat, melyeket te és a vendégeid értékelni fognak. Kiváló parkolás, tágas vendégszobák, lélegzetelálló szertartáshelyszín.

A Pagony megszervezi a Nagy Napot mely különleges emlékeket idéz majd minden vendégben.

Ajánlatot kérek

Álmodd meg és mi megvalósítjuk!

Tavasz vagy nyár? Nagy vagy kicsi? Délután vagy este? Hagyományos vagy extrém? Esküvői party vagy kényelmes elegancia?

Amikor egy szállodai esküvő mellett döntesz, egy álom válik valóra azáltal, hogy tökéletesen döntöttél. A Pagonyban szakembereink mindenben segítenek, a tervezéstől a tökéletes lebonyolításig. Tudjuk, hogy ez lesz legemlékezetesebb napod. Engedd, hogy minden álmod valóra válthassuk.

Emlékeket alkotva...

  • Gyertek el a Pagonyba, hogy egy új esküvői irányzatot ismerhessetek meg.
  • Képzeld el romantikus ceremóniátokat egyedi fűzfa kápolnánkban.
  • Elkápráztatjuk vendégeid egy tökéletes állófogadással: az ételek gyönyörű látványával, ínycsiklandozó ízeivel és annak tökéletes szervírozásával.
  • Kifogástalan teríték... hogy minden teljes legyen, válaszd ki a legmegfelelőbbet a romantikus atmoszféra megteremtéséhez.
  • Az étel művészet... büszkék vagyunk ételeink nagy sikerére, nálunk minden étel egy remekmű.
  • Nem csak a Nagy Nap... Élvezd csodás ételeinket évfordulóitokon is, hogy felidézhessétek életetek legszebb napját.
  • Szenvedélyes tervezés: azért vagyunk, hogy minden egyes lépésben segítsünk a tervezésben. Az elgondolástól a megvalósításig.
  • Segítünk a testileg-lelkileg teljes felkészülésben.
  • Gondoskodunk minden részletről, hogy valóra válthasd a megálmodott nagy napot!

Kérd egyedi ajánlatunkat, segítünk valóra váltani a nagy napot!

db egyágyas szoba
db kétágyas szoba