Frissüljön fel a Pagonyban egy hosszú, fárasztó nap vagy hét után. A Park maga már érzékszerveinkre is hat, szemünkre megnyugtató zöld színével, hallásunkra a város lüktető zaja helyett a lombok zizegésével, madarak énekével. A virágok és pázsit illatát szaglószervünk érzékeli, míg a klimatikus hatásokat helyzetértékelő szerveink fogják fel. A Pagonyban e passzív rekreációs hatásokat kiegészíti az aktív rekreáció, a séta, a játék és a sport. Ezen összhatások eredménye, hogy néhány óra, amelyet növények között töltünk, mind szellemileg, mind fizikailag felfrissít bennünket. Meg kell említenünk, hogy a Park épületei kívül-belül akadály mentesítve vannak, kiszolgálva így a mozgáskorlátozottak és babakocsival érkező kismamák igényeit is.

Célunk, hogy motiváljuk az embereket a sportra, szabadidős testmozgásra, egészséges életmódra, ezáltal felfrissítsük és munkavégző képességüket helyreállítsuk.

Szabadidős ajánlataink

Gyógyítás a víz alatt

Timpex Lovasklub

Cégünk tagja a Magyar Lovas Turisztikai Szövetségnek, mely legutóbbi értékelésén 5 patkós minősítést szerzett, ami országos szinten is kiemelkedő. Itt nevelkedik az ország egyik legjobb sportló ménese, mely több mint 70 lovat számlál.

Részletek
Masszázsaink

Szolgáltatásaink

Parkunkban számos lehetőség nyílik a rekreációra, a testi-lelki felfrissülésre. Teniszpálya, szabványos füves futballpálya, játszótér, streetball pálya, lengőteke, kerékpár és Nordic Walking bot kölcsönzés is található kínálatunkban.

Részletek
Fitness szolgáltatásaink

Teniszpálya foglalás

Parkunkban 2 teniszpálya áll szállóvendégeink rendelkezésére, amelyekre a klub fenntart időpontokat. A teniszpálya foglaláshoz bővebb információt recepciónk nyújt.

Részletek