Gyógyítás a víz alatt

Kerékpár kölcsönzés

Parkunk kerékpárúthoz is csatlakozik. Ez irányú lehetőségek érdekében természetesen kerékpárok is bérelhetők nálunk. Váltós szerkezettel felszerelt kerékpárjaink a leghatékonyabb emberi erővel hajtott eszközök. Komoly izommunkát igényel, fejleszti a tüdőt, és rengeteg kalóriát tud elégetni. A hasnak is jót tesz, mert a megfelelő testtartás fenntartásához a hasizmok megfeszítése is szükséges. A derék és a láb izmainak edzésében is eredményes, mert ezen testrészek izmait is fokozottan igénybe veszi.

Masszázsaink

Jogging

A kocogás valóban csodákat tesz. Elégedettebb lesz, könnyebben veszi az akadályokat, az élet minden területén. A rendszeres futás egészséges: erősíti a szívet és a keringést, növeli az izom tömeget, továbbá zsírt éget el. A jogging szinte kicseréli az embert, kezdjen máris hozzá. Ha korábban sokáig nem sportolt, az izületeknek és a szalagoknak hozzá kell szokniuk a megterheléshez. A csoportos kocogás még szórakoztatóbb.

Fitness szolgáltatásaink

Tenisz

A Park 2db salakos, öntözőrendszerrel ellátott teniszpályája minden igényt kielégít. A tenisz kiválóan erősíti a karokat és a lábakat, de a derék és a csípő is részt vesz a mozgásban. Ezen kívül remekül fejleszti a kondíciót és a koncentrálóképességet. Egy órás játék alatt szervezetünk 400 kalóriát éget el. Automata labdaadogató gépünk segítségével partner nélkül is gyakorolhatnak vendégeink.

Gyógyítás a víz alatt

Asztalitenisz

Bármelyik korosztály űzheti ezt a remek sportot. Javítja a kondíciót, hatékonyan erősíti a kar és a felsőtest izmait. Egy órai pingpongozással 250-300 kalóriát égetünk el. Idelátogató társaságok túltengő versenyszellemüket kiélhetik e nagyszerű sportban. Mindent biztosítunk a jó hangulathoz.

Kérjük kedves vendégeinket, asztali teniszezési szándékukat előre jelezzék.

Masszázsaink

Lengőteke

A játék lényege, hogy egy zsinóron függő 2,8 kg-os golyóval minél több bábut kell eldönteni. Nagyon érdekes, jó állóképességet , továbbá jó koncentrálókészséget igénylő játék.