Aromás szépségkezelés

Több mint egy álomba ringató óra, mialatt szakemberünk masszírozó kezeire bízza magát, melyet az illóolajok varázslatos illata hat át feje búbjától a lábujja hegyéig. Gyengéd testradírozás után, a gőzfürdő jótékony hatásának köszönhetően a bőr pórusai kitágulnak, így az Ön szükségleteinek legmegfelelőbb masszázsolajokban lévő hatóanyagok többszörösen fejtik ki hatásukat a masszázs alatt. Az egzotikus illatok áthatják lelkét, teste ellazul és jótékony energiával töltődik fel. A kezelés esszenciális arcmaszk felvitelével fejeződik be, mely rugalmassá teszi a bőrt és energetizál. A kezelés hatására bőre végtelenül puha, életteli lesz.

Fiatalító kezelés

Már a kezelés első 10 perce alatt csökkennek a ráncai, mintha csak csoda történt volna. A titok nyitja a pici golyóban van. Egyrészt koncentrált hatóanyagot juttat a bőrbe, másrészt a ráncot masszírozva regenerálja a megereszkedett kötőszövetet, így kisimítja, feltölti a ráncot. Ezt követően a kozmetikus egy regeneráló és vitalizáló masszírozást végez, amely ellazítja az arcizmokat, lágyítja a vonásokat és felfrissíti az arcot. Ezután a kezelés kulcsfontosságú része, a tengeri kollagén maszk következik, amelyet 20 perc után kell eltávolítani. A ráncok csökkennek, a bőr csodálatosan kisimul, és Ön sokkal fiatalabbnak látszik. Arcbőre teljesen megújult.

Bőrmegújító kezelés

A szépítő, hámlasztó kezelés eltávolítja az elhalt hámsejteket, amelyek megakadályozzák a bőr szabad légzését, és elősegítik az új sejtek ragyogását. A kezeléshez használt C-vitaminban gazdag maszk visszaadja a bőr rugalmasságát és csökkenti a pigmentfoltokat.