TIMPEX LOVASKLUB

picture

Cégünk tagja a Magyar Lovas Turisztikai Szövetségnek, mely legutóbbi értékelésén 5 patkós minősítést szerzett, ami országos szinten is kiemelkedő. Itt nevelkedik az ország egyik legjobb sportló ménese, mely több mint 70 lovat számlál. Lovas pályánkon, melyhez 400 férőhelyes lelátó tartozik, ahol évente rendezünk országos tenyész szemlét, fedezőmén bemutatót és megyei illetve országos díjugrató versenyeket. A lovas bázison főállású lovasok segítségével magas színvonalú lovas oktatás folyik.

A lovaglás nemcsak rendkívül egészséges hobbi és testmozgási lehetőség, de ma már gyógyító hatása is ismert, ezért beteg, fogyatékkal élő gyermekek számára is ajánlott.
 

Lovas szolgáltatásaink

Érdeklődés, időpont egyeztetés:
 
Eszenyi Róbert:
06 70 391 9143

picture

Futószáras lovaglás

Az oktató egy 4-8 m-es futószáron irányítja a lovat. Az oktató középen áll, a ló körülötte mozog. Állandó kapcsolat van a ló, lovas és az oktató között.

picture

Önálló lovaglás

A lovas az oktató utasításainak megfelelően maga irányítja a lovat. Ha többen lovagolnak együtt egy vezető lovas után, azt osztálylovaglásnak nevezzük.

picture

Tereplovaglás

Gyakorlottabb lovasok a környező vidéket bebarangolhatják lóháton. Rövidebb, vagy több órás lovaglásra is lehetőség van kísérővel. A gyönyörű táj és a területen található fácánok, őzek látványa önmagában is kellemes kikapcsolódás.

picture

Díjugratás

Haladó lovasoknak, akik a lovas sporttal komolyabban szeretnének foglalkozni, lehetőségük van magasabb szinten is megismerkedni a díjugratással. Korszerű lovaglópályánk kitűnő edzéslehetőségeket biztosít klubbunk tagjainak. Versenyszerű lovaglás esetén leigazolási lehetőséget biztosítunk

picture

Bértartás

Tágas boxokkal minden igényt kielégítő bértartási lehetőségekkel állunk a bértartók rendelkezésére.

picture

Egyéb szolgáltatásaink

Lovastúra kocsin
Fedeztetés
Lóértékesítés
Gyermek táborok